На Вінниччині обурені люди збираються перекрити залізницю

Жителі Шаргородського району вимагають перегляду схеми створення госпітальних округів

На Вінниччині обурені люди збираються пе…

Сьогодні, 23 січня, жителі Шаргородського району планують перекрити залізницю біля станції Ярошенка на знак протесту проти медичної реформи. Про це повідомляє Depo.Вінниця з посиланням на Фейсбук-сторінку Анатолія Банаха.
Жителі району підготували звернення до керівництва Вінницької
обласної державної адміністрації, в якому висловлюють стурбованість новиною про створення госпітальних округів і віднесенням Шаргородської ЦРЛ до лікарні планового лікування.
"Таке важливе питання вирішилось без обговорення з керівництвом закладів охорони здоров’я та з громадськістю", - обурюються шаргородці.

На думку авторів звернення, під час формування округів і визначення лікарень планвого люкування не було враховано  час транспортування,  установлені раніше маршрути пацієнтів, економічну ефективність  і, як результат, можливу втрату хворого при порушенні норм транспортування пацієнтів.
Жителі району вимагають перегляду схеми створення госпітальних округів і віднесення  Шаргородської ЦРЛ до багатопрофільної лікарні інтенсивного лікування І типу, а в разі відмови залишають за собою право перекрити рух заілзницею. 

На Вінниччині обурені люди збираються перекрити залізницю  - фото 1

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Вінниця

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme