На темній дорозі Тернопільщини автівка вбила людину

Під колесами ВАЗу загинув чоловік

На темній дорозі Тернопільщини автівка в…

Про дорожньо-транспортну пригоду з потерпілими на лінію "102" зателефонував мешканець Тернополя, повідомляє Depo.Хмельницький з посиланням на прес-службу поліції Тернопільської області.

На Збаражчині під колеса потрапив перехожий.

За словами правоохоронців, аварія трапилася на автодорозі "Доманово-Ковель-Чернівці-Тереблече" 22 січня близько 18:30 неподалік села Чернихівці Збаразького району.

"Водій автомобіля "ВАЗ 21053" збив чоловіка - жителя села Чернихівці, 1985 року народження. Потерпілий переходив проїжджу частину дороги у невстановленому місці. Врятувати життя чоловікові не вдалося. Його травми виявилися несумісні із життям. Він помер на місці автопригоди ще до приїзду швидкої допомоги", - йдеться у повідомленні.

На темній дорозі Тернопільщини автівка вбила людину - фото 1

Попередньо відомо, що водій автомобіля був тверезий, але остаточні результати і висновки нададуть медики. Судово-медична експертиза встановить і стан загиблого на момент ДТП.

На темній дорозі Тернопільщини автівка вбила людину - фото 2

За словами водія дорога не освітлювалася, а чоловік вибіг на трасу раптово. Він його помітив за мить до зіткненні і не встиг загальмувати.

За даним фактом порушене кримінальне провадження за порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинили смерть потерпілого. Триває слідство.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Тернопіль

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme