На Одещині "піймали" підлітка з Сумщини, який "мандрував" п'ять місяців

Хлопець втік з дому через сварку із батьками

На Одещині "піймали" підлітка з Сумщини,…

Із заявою про зникнення сина п’ять місяців тому до працівників поліції Ромен звернулись його батьки. Вони розповіли, що син пішов з дому та не повернувся. Зв'язок з ним повністю був відсутній, пише Depo.Суми з посиланням на відділ комунікації поліції сумської області.

Тоді на пошуки дитини був орієнтований чи не весь склад поліції. Правоохоронці розіслали орієнтування. Відпрацьовували всі зв’язки підлітка, як з друзями, так і з родичами. Проте, жодної інформації, яка б допомогла у пошуку, не було.

І лише нещодавно, завдяки небайдужим громадянам, поліцейським вдалось встановити місцезнаходження розшукуваного. Правоохоронці відділу ювенальної превенції розшукали його в далекій Одеській області та повернули назад на Сумщину до батьків.

Під час перевірки було встановлено, що останній, посварившись з родичами, пішов з дому ще у вересні місяці. Сів на потяг та спрямував свій шлях до столиці. Там він познайомився з групою молодиків, які надали йому притулок та запропонували роботу на їх агрофірмі різноробочим в Одеській області. Та через низьку заробітну плату, якої ледь вистачало на життя, в грудні місяці той вирішив розірвати з ними будь-які стосунки. Після чого там же познайомився з місцевими жителями, які і повідомили про його місцеперебування до поліції.

Сьогодні хлопець знаходиться вдома. Свою подорож розцінює як "путівку у доросле життя. Кримінальних правопорушень відносно нього скоєно не було. З самим підлітком працівники поліції провели профілактичну бесіду та передали його батькам, яких притягли до адміністративної відповідальності за неналежний догляд за своєю дитиною.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Суми

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme