На Харківщині інспектор податкової попалася на хабарі (ФОТО)

У Харківській області затримали співробітницю податкової інспекції, яка вимагала гроші за непроведення перевірки підприємства

Як повідомляє Depo.Харків, про це на своїй сторінці в соцмережі "Фейсбук" написав начальник прес-центру Управління СБУ  в Харківській області Владислав Абдула.

За його відомостями, співробітники Служби безпеки України спільно з прокуратурою затримали на хабарі головного інспектора управління доходів і зборів з фізичних осіб об’єднаної податкової інспекції в одному з райцентрів Харківщини.

Правоохоронці встановили, що чиновниця вимагала 20 тис. грн від місцевого мешканця за непроведення перевірки його сільськогосподарської діяльності. Співробітники спецслужби задокументували одержання головним інспектором частини грошей.

Відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України. Вирішується питання щодо повідомлення чиновниці про підозру у скоєнні злочину.

Правоохоронці також перевіряють можливу причетність до викритого факту одного з керівників цієї об’єднаної податкової інспекції. Тривають невідкладні оперативно-слідчі дії.

На Харківщині інспектор податкової попалася на хабарі (ФОТО) - фото 1

На Харківщині інспектор податкової попалася на хабарі (ФОТО) - фото 2

На Харківщині інспектор податкової попалася на хабарі (ФОТО) - фото 3

Всі новини Харкова сьогодні читайте на Depo.Харків

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme