Миколаївського віце-мера, який брав участь в АТО, відзначили орденом

Присвоїли почесні звання до Дня Соборності також трьом миколаївцям

Миколаївського віце-мера, який брав учас…

До Дня Соборності України миколаївського віце-мера Юрія Степанця відзначили орденом, а ще троє миколаївців стали "заслуженими". Про це повідомляє Depo.Миколаїв

Відповідно до указу президента, українців відзначили "За значний особистий внесок у державне будівництво, соціально-економічний, науково-технічний, культурно-освітній розвиток Української держави, справу консолідації українського суспільства, багаторічну сумлінну працю". Віце-мера Миколаєва, голову районної організації ветеранів і учасників АТО Центрального району Юрія Степанця нагородили орденом "За заслуги" ІІІ ступеня. Зауважимо, що він у 2014 році очолював районну податкову інспекцію та пішов добровільцем в АТО, служив у миколаївській 79-ці. Під час одного з боїв був поранений і після лікування повернувся на службу, де був заступником командира батареї з озброєння гаубичної дивізії.

Також нагородили медаллю "За працю і звитягу" начальника філії "Березнегуватський райавтодор" дочірнього підприємства "Миколаївський облавтодор" Анатолія Лейбиченка. Крім того, миколаївцям присвоїли почесні звання: "заслужений працівник освіти України" - Петру Богуну, директорові Миколаївської спеціалізованої I–III ступенів школи № 22 з поглибленим вивченням англійської мови з першого класу, "заслужений працівник транспорту України" - Павлу Волченку, начальникові служби товариства "Алан-Техно" Вітовського району, "Заслужений працівник фізичної культури і спорту України" - Павлу Пришутову, тренерові-викладачу Школи вищої спортивної майстерності м.Миколаєва.

Нагадаємо, миколаївці до Дня Соборності створили "живий" герб України.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Миколаїв

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme