Коли чоловіки шкодують про зраду

Випадкові зв'язки викликають почуття провини тільки у 20 відсотків чоловіків

Коли чоловіки шкодують про зраду…

Вчені з Норвезького університету природних і технічних наук визначили, що близько 35 відсотків представниць прекрасної статі і всього одна п'ята чоловіків шкодують про випадкові сексуальні контакти, повідомляє Depo.Полтава з посиланням на Век.

У той же час, дослідження фахівців довело, що приблизно 60 відсотків чоловіків шкодують про те, що не скористалися можливістю вступити в статевий зв'язок без зобов’язань.

Вчені отримали ці дані в рамках дослідження, в якому брало участь 263 жителів Норвегії в віці від 19 до 37 років. Виявилося, що 30 відсотків жінок і більше половини опитаних представників сильної статі не вважали помилкою те, що вони провели ніч з незнайомим партнером.

Однак всі без винятку повідомили, що вони дуже шкодують про сексуальний контакт, що не супроводжувався оргазмом.

Вчені повідомили, що близько 80 відсотків жінок і лише 40 відсотків чоловіків відчували радість у випадку, коли вони не погодилися на інтимний зв'язок з незнайомцем.

Ймовірно, причина позитивного ставлення сильної статі до випадкових зв'язків полягає в тому, що чоловіки набагато частіше, ніж жінки, отримують оргазм, займаючись сексом. Більш того, представниці прекрасної статі іноді переживають через можливу вагітність, венеричних хвороб або зіпсованої репутації.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Полтава

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme