Карта АТО: терористи б`ють по силах АТО на всіх напрямках

Впродовж доби в зоні проведення антитерористичної операції на Донбасі російські окупанти 41 раз обстріляли українські позиції

Про це пише Depo.Донбас з посиланням на прес-секретаря Міністерства оборони України з питань АТО полковника Олександра Мотузяника.

За його словами, на Луганському напрямку близько 40 хвилин окупанти вели вогонь по українських позиціях у Станиці Луганській. Важке озброєння при цьому не застосовувалося, однак стріляв ворожий снайпер.

"На інших рубежах вчора бойовики здійснювали короткі провокації (не більше 15 хвилин), застосовуючи стрілецьку зброю. Всі вони відбулися в темний час доби. Більше ворожих обстрілів відбулося в Новозванівці", - йдеться у повідомленні.

Всього за минулу добу на Луганському напрямку відбулося 10 ворожих обстрілів.

На Донецькому напрямку до 23:00 на фронті було абсолютно спокійно. Потім противник почав мінометний обстріл Пісків, який тривав 1-ї години ночі. Також протягом дня противник порушував режим тиші в Луганському, Зайцевому і Новгородському. Важке озброєння при цьому не застосовувалося.

"При цьому найбільше обстрілів відбулося саме в Зайцевому. В Авдіївці стріляв ворожий снайпер. Всього за минулу добу на Донецькому напрямку відбулося 8 обстрілів з боку противника, в тому числі 1 - з важкого озброєння", - зазначив Мотузяник.

На Маріупольському напрямку по всій лінії фронту активізувалися снайпери бойовиків.

"Зокрема, такі епізоди зареєстровані в Красногорівці, Мар'їнці, Новотроїцькому та Широкино. Також окупанти активно надходять провокації із застосуванням іншого легкого озброєння. Як і раніше, основні бойові дії ведуться на ділянці фронту Павлопіль - Широкине", - йдеться у повідомленні.

Всього за минулу добу на Маріупольському напрямку відбулося 23 обстріли з боку противника, в тому числі 1 - з важкого озброєння.

Карта АТО: терористи б`ють по силах АТО на всіх напрямках - фото 1

Як повідомлялося раніше, протягом минулої доби в боях на Сході України не загинув жоден український військовий, проте четверо дістали поранення.

Всі новини Донбасу сьогодні читайте на Depo.Донбас

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme