Харків’янин вчинив криваву розправу над приятелем

Правоохоронці затримали мешканця Харківської області, який вбив товариша

Як повідомили кореспонденту Depo.Харків у відділі комунікації ГУ Національної поліції України в Харківській області, медиків та поліцейських викликала сестра постраждалого.

Як з’ясували правоохоронці, які прибули на місце виклику, 45-річний чоловік на власному автомобілі приїхав в гості до 28-річного приятеля. Чоловіки разом розпивали спиртні напої. Через деякий час вони вийшли на вулицю до автівки.

Раптово між ними виникла сварка, яка переросла у бійку. 45-річний чоловік дістав з автомобіля викрутку та наніс один удар в живіт молодику, після чого поклав викрутку в свій автомобіль та поїхав додому. Від отриманого поранення постраждалий помер на місці події до приїзду медиків.

Підозрюваного затримали. Речові докази вилучені.

Відкрите кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до 15 років позбавлення волі.

Чоловік затриманий в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України та утримується в ізоляторі тимчасового тримання. Затриманому вручене письмове повідомлення про підозру у скоєнні даного кримінального правопорушення.

Всі новини Харкова сьогодні читайте на Depo.Харків

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme