Геращенко вважає, що дивом не повторив долю Шеремета

Народний депутат від "Народного фронту" Антон Геращенко вважає, що його поталанило не повторити долю журналіста Павла Шеремета, підірваного півроку тому в Києві

Про це він сказав під час прес-конференції заявив, передає Depo.ua.

"Це унікальний збіг обставин, що інформація про цих осіб завдяки щасливій випадковості стала відомою СБУ. Якби інформація про приїзд вбивць Шеремета була також відома СБУ, то, ймовірно, цьому вбивству можна було б теж запобігти.  Мені поталанило. Якби СБУ не дізналася про приїзд цих осіб, то,  ймовірно, мене чекала доля Павла Шеремета", - вважає Геращенко.

Політик запевнив, що сам попередньо знав від СБУ про підготовку замаху, але члени його сім’ї – ні.

Нагадаємо, що 21 січня голова СБУ Василь Грицак заявив про розкриття спроби замаху на одного з депутатів Верховної Ради УкраїниПредставники спецслужби оприлюднили два сценарії замаху на нардепа.

Згодом з’ясувалося, що йдеться про Антона Геращенка. Вчинити злочин мали двоє громадян України, які раніше перебували в ув'язненні на окупованій території Криму і були достроково звільнені. За даними слідства, їхні дії координував колишній громадянин України Андрій Тихонов, який нині проживає в російському Бєлгороді.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme