Геращенко: У замаху на мене брали участь терористи "15 інтербригади "ДНР"

Народний депутат Антон Геращенко заявив, що у замаху на нього брали участь колишні терористим із "15 інтербригади ДНР", яку ЗСУ розгромили під Мар''нкою e 2015 році

Про це він заявив на прес-конференції, передає Depo.ua.

"Нападали бандити, різали колеса, розбивали скло, відбирали барсетки. В результаті оперативних заходів було встановлено 15 фігурантів, які виявились бійцями так званої "15 інтербригади" "ДНР", яку розгромили ЗСУ в червні 2015 року в Мар’їнці. Коли вони опинились в СІЗО в Рівному і зрозуміли, що навколо дуже патріотично налаштовані люди, вони вирішили співпрацювати зі слідством і розповіли, що після розгрому "інтербригади" їх зібрали, вивезли в Підмосков’я, запропонувавши їм повернутись в Україну з родинами і сприяти дестабілізації ситуації в державі - красти, грабувати і так далі. Їх зв’язки із ФСБ задокументовані. Для всіх завдань вибирали громадян України, раніше сидимих , з проросійськими настроями", - сказал Геращенко.

Нагадаємо, у Києві співробітники СБУ запобігли вбивству громадського діяча, народного депутата Антона Геращенка, операція готувалась на Росії. Представники спецслужби оприлюднили два сценарії замаху на нардепа.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme