Депутата Дніпровської міськради взяли під варту

Юрію Альошкіну обрали запобіжний захід у вигляді утримання під вартою з можливістю внесення застави в розмірі 1 млн гривень

Депутата Дніпровської міськради взяли пі…

Про це повідомляє Єдиний державний реєстр судових рішень, передає Depo.Дніпро.

Депутату Дніпровського міськради Юрію Альошкіну, якого затримали в рамках кримінального провадження за статтею "Пропозиція, обіцянка або давання хабара посадовій особі", обрали запобіжний захід у вигляді утримання під вартою до 20 лютого 2017 року з можливістю внесення застави в розмірі 1 млн грн.

Захисник депутата намагався оскаржити рішення суду, але Апеляційний суд Дніпропетровської області залишив Визначення Жовтневого районного суду Дніпра без змін.

За даними органів досудового розслідування, 1 листопада 2016 року приблизно о 11:30 у дворі Дніпровського міськради депутат Юрій Альошкін запропонував керівнику одного з комунальних підприємств міста $6 тис. за надання в оренду майданчика для паркування одному з підконтрольних депутату підприємств.

Як повідомляють правоохоронні органи, 22 грудня 2016 року приблизно о 12:15, перебуваючи в приміщенні КП "Міськавтопарк" Дніпровської міськради Юрій Альошкін передав $ 1,5 тис. одному із співробітників комунального підприємства, де його і затримали.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Дніпрі на хабарі затримали депутата міськради, який пропонував хабар у $6 тис. керівнику комунального підприємства.

Відомо, що Альошкін Юрій Анатолійович 1979 р.н., освіта вища, безпартійний, заступник директора відділу енергетичного і нестандартного обладнання концерну "СоюзЕнерго" обраний від партії "Укроп", позафракційний.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Дніпро

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme