Бойовики "ЛНР" у відчаї: Кремль скоротив фінансування на їхнє лікування

На території окупованої Луганщини бойовикам скоротили фінансування на лікування поранених та наказали приховувати втрати

Про це пише Depo.Донбас з посиланням  на головне управління розвідки МО України.

Зростає кількість втрат особового складу з’єднань та частин 2 АК (Луганськ) ЗС Росії.

Повідомляється, що з метою розміщення вбитих та поранених військовослужбовців командування "6 окремого мотострілецького полку (Кадіївка) 2 АК" звернулось до командування корпусу з пропозицією щодо розгортання додаткового шпиталю на базі відомчої лікарні шахти ім.Менжинського.

"Пропозицію було відхилено командуванням російських окупаційних військ з огляду на скорочення фінансування та відсутності коштів на його утримання", - йдеться у повідомленні.

Натомість, військовослужбовцям "6 окремого мотострілецького полку" пропонується доставляти вбитих та поранених до найближчих цивільних лікарень та медичних пунктів. При цьому, командуванням 2 АК наказано приховувати втрати шляхом оформлення поранених та вбитих як постраждалих внаслідок нещасних випадків.

"Прийняття рішення про надання медичного забезпечення військовослужбовцям "полку" на базі цивільних лікарень викликало обурення особового складу та призвело до збільшення кількості бажаючих звільнитись за будь-яких умов", - йдеться у повідомленні.

Всі новини Донбасу сьогодні читайте на Depo.Донбас

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme