В Одесі поліцейську-наркодилера засудили на 3 роки

Державне обвинувачення в суді підтримувала військова прокуратура Південного регіону України

В Одесі поліцейську-наркодилера засудили…

Київським районним судом Одеси інспектора управління патрульної поліції Одеси лейтенанта поліції С., затриману військовою прокуратурою під час збуту психотропної речовини, визнано винною у вчиненні кримінального правопорушення - за незаконний збут психотропних речовин, вчинений повторно, пише Depo.Одеса з посиланням на прес-службу Військової прокуратури Південного регіону.

Завдяки наполегливій позиції військової прокуратури Південного регіону України та наявним доказам, які в повній мірі підтверджують вину обвинуваченої, зловмисницю засуджено до реального позбавлення волі строком на 3 роки.

Крім того, її співучасника судом також визнано винним у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 307 КК України і призначено покарання у виді 2 років реального позбавлення волі.

Слідчими військової прокуратури Південного регіону України спільно зі спецпідрозділом по боротьбі з корупцією управління СБУ в Одеській області офіцера патрульної поліції затримано під час чергового продажу амфетаміну.

Для вдалої реалізації заборонених речовин зловмисниця залучила свого знайомого, який постачав для неї психотропні речовини.

При призначенні покарання обвинуваченим суд урахував їх щире каяття, активне сприяння розкриттю злочину, позитивні характеристики з місця роботи та за місцем проживання, вчинення злочину вперше та застосував щодо них найменшу міру покарання.

Державне обвинувачення в суді підтримувала військова прокуратура Південного регіону України.

Всі новини Одеси читайте на Depo.Одеса

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme