У Туреччині педагог однієї зі шкіл побив учня

У Туреччині, в ісламській школі-інтернаті, викладач побив учня тапки за незроблене домашнє завдання

Відео з агресивною поведінкою вчителя потрапило в Інтернет, а чоловіка заарештували, передає Depo.ua з посиланням на express.co.uk.

В ісламській школі-інтернаті Caybasi Koran Boarding School в регіоні Мармара на північному заході Туреччини викладач релігієзнавства побив 12-річного учня тапки на уроці за правилами читання Корану.

Педагог готував школяра до того, щоб стати карі (людина, яка вголос читає Коран, - ред.). Пізніше стало відомо, що за допомогою тапки чоловік хотів покарати хлопчика за невиконане домашнє завдання.

Очевидці записали те, що відбувається на відео, яке в травні 2016 року потрапило в Інтернет і викликало масу обурення серед користувачів соцмереж.

На відеозаписі чутно, як дитина просить педагога припинити бити його, але чоловік не зупиняється.

В результаті відеороликом зацікавилося Державне управління у справах релігії в Туреччині, яке взяло на себе розслідування ситуації.

Крім того, родич потерпілого школяра подав петицію з вимогою покарати викладача, що розпускаються руки.

15 січня цього року вчитель був заарештований і звільнений, але з висунутими йому звинуваченнями погодився частково.

"Я не бив його 10-15 разів, як свідчать документи. Ударив один раз, і вони записали це на відео. Я побив його за те, що він не виконав домашнє завдання. Це було моєю помилкою", - заявив педагог, чиє ім'я не повідомляється.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme