МБК "Миколаїв" програв "Хіміку" в першому чвертьфіналі

"Корабели" активно грали та зуміли наздогнати суперників, але южненці зуміли вирватися вперед

МБК "Миколаїв" програв "Хіміку" в першом…

У першому матчі чвертьфіналу FreezeOil Кубку України МБК "Миколаїв" програв южненському "Хіміку" з рахунком 65:82. Про це йдеться на сайті ФБУ України, повідомляє Depo.Миколаїв.

Дебют матчу проходив у рівній боротьбі. У господарів - МБК "Миколаїв" - традиційно одним з найактивніших в атаці був Кушніров, а також відмінно увійшов у гру Горбатюк, який набрав сім очок з лави в першій чверті. "Хімік" доганяв майже всю стартову чверть і зумів отримати трьохочкове лідерство перед першою перервою. Чинні володарі Кубка з високим відсотком атакували з гри і активніше працювали в чужій "фарбі".      

У другій десятихвилинці продовжилися "гойдалки". На цей раз більшу частину чверті в ролі наздоганяючих були господарі, які все ж зуміли наздогнати чемпіона і зрівняти рахунок перед "антрактом". У "корабелів" продовжував брати на себе гру Кушніров, і в цілому підопічні Кірлана діяли агресивніше в атаці. Южненці діяли в більш розміреному темпі, набравши 26 з 36 командних очок з трисекундної.

На останніх хвилинах третьої чверті южненці зуміли вирватися вперед - відмінну гру в цьому матчі демонстрував Сергій Павлов, який був найрезультативнішим у своїй команді, атакуючи кільце суперника з високим відсотком (72%). А ключовим у цьому матчі став відрізок в середині заключної десятихвилинки.

Дозволивши южненцям взяти кілька поспіль підбирань на своєму щиті і допустивши серію втрат, "Миколаїв" дав "Хіміку" можливість піти у відрив, чим команда Степановського скористалася. Чемпіон України вперше в цьому поєдинку отримав двозначну перевагу і не дозволив "корабелам" оформити черговий камбек. "Хімік" дотиснув "Миколаїв" в заключній десятихвилинці, вигравши перший матч чвертьфінального протистояння.

Другий і вирішальний матч чвертьфіналу "Хімік" і "Миколаїв" проведуть у Южному 5 лютого.

Раніше повідомлялося, що МБК "Миколаїв" програв "Кривбасу".

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Миколаїв

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme