Львівщина відзначає День Соборності

На Львівщині пройдуть радіоміст, флешмоби та тематичні уроки

У неділю, 22 січня, до Дня соборності України, у навчальних закладах Львівщини відбудеться низка виховних та тематичних заходів.

Зокрема, о 12:00 розпочнеться урочистий радіоміст вихованців дитячої радіостанції імені В. Мархасіна "Схід і Захід разом" Львівського обласного центру науково-технічної творчості учнівської молоді.

О 13:00 біля пам’ятника Тарасу Шевченку у м. Львові відбудеться флешмоб, організований Львівським обласним учнівським парламентом.

О 14:00 у парку "Погулянка" розпочнеться молодіжна акція "Міст Єдності".

Окрім цього, 25 січня у приміщенні Львівського обласного Будинку вчителя пройде круглий стіл за участі педагогів Львівщини, присвячений Дню соборності України. Початок заходу – о 14:00.

Також впродовж січня у загальноосвітніх навчальних закладах області проводяться тематичні уроки, виховні години, конференції, семінари, відбуваються зустрічі учасників АТО, ветеранів Української Повстанської Армії, колишніх політв’язнів з учнівською молоддю.

У Львівській обласній науково-педагогічній бібліотеці та бібліотеках загальноосвітніх навчальних закладів організовано експозиції про видатних діячів Української Народної Республіки і Західно-Української Народної Республіки. А в приміщенні Львівського обласного Будинку вчителя представлено тематичну виставку книг, журналів, світлин "Українські педагоги у формуванні ідей Соборності України".

Всі актуальні та свіжі новини Львова читайте на Depo.Львів

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme