Білий дім звинуватив ЗМІ в спробах делегітимізувати Трампа

Білий дім пообіцяв "з усіх сил" боротися з новинними медіа, які намагаються делегітимізувати президента США Дональда Трампа

Про це передає Depo.ua з посиланням на Reuters.

Як повідомляє агентство, глава апарату Білого дому Рейнс Прібус обурився публікаціями в ЗМІ фотографій натовпу під час інавгурації Дональда Трампа 20 січня і інавгурації Барака Обами в 2009 році, назвавши їх "нападами".

"Справа не в розмірі натовпу. Справа в тому, що це атаки та намагання делегітимізувати президента в один день. І ми не будемо сидіти склавши руки... Ми будемо боротися з усіх сил кожен день", - сказав він в ефірі Fox News Sunday.

Раніше американські ЗМІ поширили аерофото натовпу перед Білим домом, зроблені під час інавгурації Дональда Трампа 20 січня і зроблені під час інавгурації Барака Обами в 2009 році. Згідно з ними, натовп перед Капітолієм був менший, ніж на церемонії 2009 року.

Нагадаємо, що вступ на посаду обраного президента США Дональда Трампа подивився 31 мільйон глядачів, що на 11 мільйонів більше, ніж глядачів, які подивилися інавгурацію колишнього президента Барака Обами під час його вступу на другий термін в 2013 році.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme