Зубрицький бере участь в дискредитації України і став підлеглим Суркова - російський опозиціонер Яшин

Колишній креативний продюсер каналу "112 Україна" Віктор Зубрицький став інструктором Кремля по Україні і виконує різні завдання за його вказівкою, вважає один з лідерів руху "Солідарність" Ілля Яшин

Про це він заявив в інтерв'ю Детектор медіа

"Віктора Зубрицького я вважаю кремлівським інструктором, людиною, яка виконує завдання Кремля по Україні. Наскільки я розумію, безпосередній начальник у нього Сурков, який на сьогоднішній день займається в Кремлі все український напрямок", - повідомив Яшин. На його думку, "Зубрицький фігурує в тих самих відеозаписах, які були зроблені прямо перед інтерв'ю Онищенко". "Зубрицький є тією людиною, яка інструктує Онищенко, радить йому, як і що говорити", - уточнює Яшин.

Крім того, за інформацією Яшина, Зубрицький зараз в Москві.

"По-перше, він (Зубрицький - ред) зараз в Москві, як ви знаєте. Ясна річ, що у мене є тільки непрямі ознаки того, що це відбувається. Крім того, ті люди, які мені давали інформацію для цієї доповіді, як джерела, абсолютно недвозначно говорять, що Зубрицький є безпосереднім підлеглим Суркова. І, зокрема, є ключовим менеджером в кремлівському проект під назвою "плівки Онищенко". Саме тому він і інструктував його на цьому відео. Тому у мене немає ніяких сумнівів", - повідомив він.

Раніше Яшин вже публікував аналітичний огляд "Гібридна агресія Кремля", в якому заявив, з посиланням на джерела, що колишній креативний продюсер каналу "112 Україна" Віктор Зубрицький бере участь на замовлення Кремля в операції з дискредитації української влади за допомогою скандалу навколо так званих "плівок Онищенко".

Пізніше він повідомив, що Зубрицький намагався зв'язатися з ним і погрожувати. 

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme