Запорізький "Металург" фінішував на меморіалі Макарова без перемог

В останньому поєдинку турніру запоріжці програли "Джуніорсу" зі Шпильків

Про це повідомляє портал Depo.Запоріжжя з посиланням на сторінку клубу у соцмережах.

Суперником "Металургу" у заключному поєдинку меморіалу Макарова став лідер Вищої ліги чемпіонату Київщини ФК "Джуніорс" зі Шпитьків. Запоріжці розпочали активно і вже на 10-ій хвилині змусили суперника виймати м’яч із сітки. Подачу Сентябова із флангу головою замкнув Артем Чернявський – 1:0. У якості лідерів металурги грали недовго – на 28 хвилині шпитьківці зрівняли рахунок. Перший тайм завершися нічиєю – 1:1. Після поновлення гри свій шанс забити майже одразу використали футболісти "Джуніорсу" – на 49-ій хвилині вийшли вперед. Відігратися запоріжці так і не змогли, тож поєдинок завершився поразкою нашої команди – 2:1.

На цьому меморіал Макарова для металургів завершено. Нині команда зосередиться на підготовці до весняної частини сезону у Другій лізі. Чемпіонат України для запоріжців стартує 18-го березня матчем проти ФК "Рух" з Винників.

Нагадаємо, на меморіалі Макарова "Металург" поступився донецькому "Олімпіку", "Колосу" з Ковалівки, а в першому матчі турніру розгромно програв молодіжці "Сталі" із Каменського.

Всі новини Запоріжжя сьогодні читайте на Depo.Запоріжжя

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme