У військовій частині на Миколаївщині загинув строковик

За словами військового керівництва, боєць загинув через порушення правил безпеки

У військовій частині на Миколаївщині заг…

Вчора, 20 січня, близько 16:30 в одній з військових частин на Миколаївщині отримав поранення, несумісне з життям, військовий строкової служби. Про це йдеться на сторінці сухопутних військ України у "Фейсбуці", повідомляє Depo.Миколаїв.

Зазначається, що трагедія сталася внаслідок порушення правил безпеки: "З метою з'ясування причин та обставин, що призвели до загибелі військовослужбовця, командуванням військової частини спільно із працівниками правоохоронних органів проводиться розслідування. Керівництво Мінjборони та Збройних Сил України висловлює співчуття рідним і близьким загиблого військовослужбовця", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, що 25 липня на полігоні "Широкий Лан" на Миколаївщині внаслідок вибуху міномету загинув один військовий, ще десятеро потрапили до лікарні, один з них у край тяжкому стані Загиблий на Ширлані боєць був відомим велогонщиком та пройшов "пекло" АТО

Військові заявили, що модель міномету, що розірвався на Ширлані, мала низку недоліків. Але експертиза не встановила несправності.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Миколаїв

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme