У Миколаєві парубок взяв у полон та кілька днів бив свою колишню

Хлопець зашив полонянці розсічену голову звичайними нитками: дівчині вдалося втекти з третього поверху, зв'язавши простирадла

У Миколаєві парубок взяв у полон та кіль…

У Миколаєві правоохоронці затримали зловмисника, який три доби тримав у квартирі побиту та скривавлену дівчину. Скориставшись відсутністю правопорушника, потерпіла була змушена тікати з оселі колишнього хлопця по простирадлах, спускаючись з третього поверху будинку. Про це Depo.Миколаїв повідомили в прес-службі поліції.

Коли 19-річній дівчині вдалось звільнитись, вона звернулась по допомогу до подруги сім'ї. Про те, що сталось, жінка розповіла рідним постраждалої, які відвезли її до лікарні. Зі слів дівчини, того дня вона приїхала додому до свого колишнього хлопця, відреагувавши на його запрошення налагодити дружні стосунки.

У Миколаєві парубок взяв у полон та кілька днів бив свою колишню

Між молодими людьми виник конфлікт на ґрунті ревнощів, і 24-річний хлопець почав лупцювати подругу. Розповідаючи про події, дівчина зазначила, що зловмисник наносив їй тілесні ушкодження протягом кількох діб. А коли побачив, що у неї розсічене чоло, то зашив їй рану самотужки побутовим приладдям: звичайними нитками та голкою. Зі слів заявниці, від пережитого вона перебувала у стані напівсвідомості, не маючи можливості перешкодити будь-чому.

У Миколаєві парубок взяв у полон та кілька днів бив свою колишню

Усвідомивши, що накоїв, хлопець повідомив подрузі, що вона мусить бути у нього вдома, поки не зникнуть сліди від побоїв. Розбивши мобільний потерпілої, молодий чоловік зачинив дівчину у квартирі та пішов у справах, чим вона і скористалась.

Потерпіла зв'язала усі простирадла та ковдри, які були у помешканні, та спустилась з третього поверху на дах магазину, злізти з якого їй допоміг перехожий. Працівники Інгульського відділу поліції, отримавши дозвіл суду, провели обшук в квартирі зловмисника та вилучили речові докази його протиправних дій.

У Миколаєві парубок взяв у полон та кілька днів бив свою колишню

За висновком судово-медичної експертизи отримані постраждалою травми відносяться до категорії середньої тяжкості. Слідчим відділенням Інгульського відділу поліції ГУНП в Миколаївській області розслідується кримінальне провадження, розпочате за ознаками ч.2 ст.146 КК України "Незаконне позбавлення волі або викрадення людини", що карається обмеженням волі на строк до п'яти років, або позбавленням волі на той самий строк.

Вирішується питання про надання додаткової кваліфікації подіям.Хлопець затриманий у порядку ст.208 КПК України. Слідчими за погодженням з органами прокуратури готується клопотання до суду щодо обрання міри запобіжного заходу у вигляді тримання зловмисника під вартою.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Миколаїв

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme