Трамп намагається помиритись з ЦРУ

Президент США Дональд Трамп відвідав штаб-квартиру Центрального розвідувального управління, з яким у нього в минулому виникало непорозуміння

Про це повідомляє Depo.ua з посиланням на "Голос Америки".

Виступаючи перед співробітниками ЦРУ, він не скупився на компліменти на адресу цього відомства, аудиторія неодноразово супроводжувала його слова оплесками.

Серед головних завдань спецслужб Трамп назвав боротьбу з міжнародним тероризмом. Він акцентував увагу на тому, що роботу треба буде робити швидко, без зволікань.

Президент Трамп також висловив упевненість, що Сенат затвердить внесену ним кандидатуру Майка Помпео на посаді директора ЦРУ. Демократам в Конгресі вдалося домогтися перенесення на понеділок розгляду цього питання. Республіканські законодавці засудили таке перенесення і відзначили, що такі дії призвели до того, що агентство залишилося без керівництва в ці вихідні.

Раніше Трамп критично висловлювався з приводу роботи ЦРУ і інших розвідувальних служб у зв'язку з їх заявами про причетність Росії до хакерських атак під час виборів в США. Протягом декількох останніх тижнів Трамп звинувачував спецслужби у витоку недостовірної інформації, в якій говорилося про те, що нібито Москва збирала досьє на нього. Це призвело до досить різкої заочної полеміки між нинішнім президентом і колишнім директором ЦРУ Джоном Бреннаном. 

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme