Трамп хоче "дружити із старими ворогами" та "союзничати із старими друзями"

Білий дім опублікував програму нової адміністрації президента Дональда Трампа

Програма складається з шести пунктів, передає Depo.ua. з посиланням на сайт Білого дому.

Серед основних пунктів в програмі нової адміністрації енергетика, зовнішня політика, "повернення робочих місць та економічне зростання", "зробити нашу армію знову сильною", підтримка правоохоронних органів країни і торгові угоди, які матимуть позитивне значення для всіх американців.

Крім того, повідомляється, що адміністрація Трампа Ланір налагоджувати відносини зі "старими ворогами".

"Світ повинен знати, що ми не їдемо за кордон в пошуках ворогів, що ми завжди раді, коли старі вороги стають друзями, а старі друзі стають союзниками. Світ буде більш мирним і процвітаючим з сильнішою і більш шанованою Америкою", - йдеться в повідомленні.

Нова адміністрація Білого дому також анонсує активну боротьбу з "Ісламським державою" і іншими терористичними угрупованнями.

Зовнішня політика США буде орієнтована на "американські інтереси і американську національну безпеку".

"Боротьба за справедливі, але жорсткі торгові угоди може привести робочі місця до берегів Америки, підвищення заробітної плати і підтримку виробництва США", - підкреслюється в повідомленні нової адміністрації.

Також повідомляється, що президент Дональд Трамп має намір переглянути Північноамериканська угода про вільну торгівлю. За попередніми даними, США можуть вийти і з цієї угоди.

При цьому в програмі зазначається, що "жорсткі і справедливі" угоди з питань міжнародної торгівлі можуть забезпечити зростання американської економіки і повернення мільйонів робочих місць.

Нагадаємо, що Дональд Трамп склав присягу і офіційно став 45-м президентом США. Тим часом поліція застосувала перцевий газ у сутичках з демонстрантами і заарештувала близько сотні протестувальників.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme