На Хмельниччині поліцейський спричинив ДТП і зник, залишивши людей стікати кров'ю

Позашляховик, яким кермував правоохоронець з Київщини, порушивши правила, врізався в легківку

На Хмельниччині поліцейський спричинив Д…

На Хмельниччині правоохоронець з Київщини спричинив  ДТП і втік з місця пригоди, залишивши понівечені авто і стікаючих кров'ю людей, передає Depo.Хмельницький.

На Хмельниччині поліцейський спричинив ДТП і зник, залишивши людей стікати кров'ю - фото 1

Інформацію про це оприлюднив у ФБ нардеп-радикал Ігор Мосійчук.

"Сьогодні мій товариш Андрій Давиденко, їхав за кермом свого автомобіля Ланос по дорозі Городище-Рівне-Староконстянтинів. Неподалік Ізяславського перехрестя в напрямку Хмельницького сталось страшна аварія, винуватець якої – водій Міцубісі Педжеро, що вилетів на зустрічну смугу і на великій швидкості зіткнувся із Ланосом", – повідомив депутат.

На Хмельниччині поліцейський спричинив ДТП і зник, залишивши людей стікати кров'ю - фото 2

Затвердженням обранця, водієм автомобіля Міцубісі виявився Артем Авербух, котрий працює старшим слідчим Білоцерківського управління поліції у Київській області.

На Хмельниччині поліцейський спричинив ДТП і зник, залишивши людей стікати кров'ю - фото 3

За словами Мосійчука, спричинивши аварію, Авербух, разом із пасажирами – своїм батьком та другом, втекли з місця події.

"Вони навіть не намагались надати допомогу стікаючому кров’ю, втратившиму свідомість Андрію Давиденко. При цьому в своєму авто вони також кинули напризволяще постраждалу внаслідок аварії пасажирку Грищенко, що отримала чисельні переломи", – написав депутат.

Водій Ланоса наразі перебуває в реанімаційному відділення Шепетівської ЦРЛ, пасажирка позашляховика - з численними переломами також госпіталізована.

За інформацією прес-служби ДСНС Хмельниччини, удар був настільки сильний, що людей довелося діставати з понівечених авто рятувальникам.

На Хмельниччині поліцейський спричинив ДТП і зник, залишивши людей стікати кров'ю - фото 4

"Те, що він спричинив ДТП – це половина біди, а друга – це те, що він, будучи винним в аварії, кинув мого товариша помирати на дорозі в калюжі власної крові! Я вже з’ясовую всі деталі і буду повідомляти новини та тримати ситуацію на контролі. Але вже зараз ми з вами повинні не дати замовчати цю історію", – підкреслив Ігор Мосійчук.

Правоохоронці Хмельниччини оголосили в розшук водія позашляховика, втім інформацію щодо того, що за кермом був їхній колега з Київщини, поки не підтверджують. Позашляховик забрали на штрафмайданчик.

Доречі, про подію повідомили напередодні у прес-службі ДСНС, втім "дійових осіб" ДТП не називалось.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Хмельницький

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme