Зарубав сокирою, потім додушив: у Запоріжжі боржник через тисячу гривень вбив товариша

Жорстоко розправився зі своїм кредитором 36-річний мешканець села Долинського Запорізької області напередодні Водохреща, 18 січня

Подробиці вбивства порталу Depo.Запоріжжя повідомили у відділі комунікацій ГУНП в Запорізькій області.

Зі своїм 37-річним товаришем, в якого позичив тисячу гривень, боржник розправився, коли той прийшов допомогти йому з ремонтом сараю. Під час роботи кредитор згадав про борг, тоді товариш вдарив його сокирою по голові. Після чого пішов у будинок випити чаю, потім повернувся, щоб перевірити, що з жертвою. Товариш виявився ще живим, тоді боржник додушив його зашморгом.

Тіло загиблого певний час лишалося на місці злочину, поки до вбивці не навідався стривожений брат вбитого. Злочинець повідомив йому, що той поїхав до Запоріжжя, а сам після візиту на санчатах відвіз труп у балку, де сховав.

Службовий собака взяв слід від балки, де було знайдено тіло, та привів оперативників до вбивці. Той намагався втекти, але був затриманий.

Нині поліція проводить досудове розслідування, розпочате за ознаками ч.1 ст. 115 Кримінального кодексу України (Умисне вбивство). Санкція статті передбачає до п’ятнадцяти років позбавлення волі. Хід розслідування узято на контроль керівництвом ГУНП в Запорізькій області.

Всі новини Запоріжжя сьогодні читайте на Depo.Запоріжжя

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme