За випадкове вбивство африканця-нелегала у Вінниці житель Херсонщини "сяде" довічно

Крім умисного вбивства, обвинуваченому інкримінували замах на вбивство іншої людини, життя якої медикам вдалося врятувати.

Учора, 19 січня, Вінницький міський суд засудив до довічного ув'язнення жителя Херсона, який в грудні 2014-го застрелив африканця. Про це повідомляє Depo.Вінниця з посиланням на прес-службу прокуратури Вінницької області.

25-річний громадянин Камеруну став випадковою жертвою "розборок" двох компаній чоловіків. Трагедія сталася близько 6:00 біля ресторану "Макдональдс" на перехресті проспекту Юності та вулиці Келецької.

Додамо, що компанія молодиків чіплялася до дівчат, які виявилися заміжніми. Незабаром підійшли їхні чоловіки з друзями. Зав'язалася словесна перепалка, а потім бійка. Потім в хід пішли ніж та вогнепальна зброя. Один з чоловіків зробив кілька пострілів. Куля потрапила в 25-річного нелегала, який не був причетний до бійки, а стояв неподалік. Поранення виявилося смертельним. З місця події були госпіталізовані ще двоє потерпілих. Стрілець з місця події зник.

В ході розслідування з'ясувалося, що правопорушення вчинив уродженець Херсонщини, раніше неодноразово судимий. В кінці минулого року його затримали в Дніпропетровську і доставили до Вінниці. Крім умисного вбивства, обвинуваченому інкримінували замах на вбивство іншої людини, життя якої медикам вдалося врятувати.

 

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Вінниця

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme