Як Вашингтон готується до інаугурації Трампа

До початку церемонії інаугурації 45-го президента США Дональда Трампа лишаються лічені години

Як Вашингтон готується до інаугурації Тр…

Церемонія приведення до присяги нового президента США почнеться о 18.30 за київським часом. Depo.ua транслюватиме цю подію.

Після приведення Трампа до присяги від Капітолію до Білого Дому пройде традиційний парад. У ньому візьмуть участь близько 8 тис. людей із 40 організацій, в тому числі середніх шкіл, університетських оркестрів, груп ветеранів, служб швидкого реагування.

Ввечері (о 01:00 21 січня за Києвом) відбудеться святковий бал, а вранці – молитовний сніданок у Національному соборі США. Туди запрошені декілька тисяч представників релігій, а також політична та ділова еліта США.

Нагадаємо, перед інавгурацією обраному президенту США Дональда Трампу довелося перестати користуватися своїм Android-телефоном і поміняти його на більш захищений смартфон, затверджений Секретною службою.

Також сьогодні у центрі Вашингтона сталися сутички між групою протестувальників, які виступають проти президентства Трампа, та поліцією.

Як Вашингтон готується до інаугурації Трампа - фото 1

Протест у Вашингтоні проти частково пропутінської позиції Трампа, 19 січня 2017 року

Тисячі людей вийшли на вулиці Нью-Йорка на акцію проти обраного президента Дональда Трампа, демонстрацію очолили відомі діячі мистецтва, усеред яких був актор Алек Болдуїн.

Як Вашингтон готується до інаугурації Трампа - фото 2

Актор Алек Болдуїн виступає на мітингу із критикою на адресу майбутнього президента США

Як Вашингтон готується до інаугурації Трампа - фото 3

Як Вашингтон готується до інаугурації Трампа - фото 4

Як Вашингтон готується до інаугурації Трампа - фото 5Як Вашингтон готується до інаугурації Трампа - фото 6Як Вашингтон готується до інаугурації Трампа - фото 7Як Вашингтон готується до інаугурації Трампа - фото 8Як Вашингтон готується до інаугурації Трампа - фото 9Як Вашингтон готується до інаугурації Трампа - фото 10Як Вашингтон готується до інаугурації Трампа - фото 11Як Вашингтон готується до інаугурації Трампа - фото 12

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme