Вінницькі вулиці засяють новим економним світлом

У місті протягом року встановлять більше тисячі нових світильників

Вінницькі вулиці засяють новим економним…

Вінницькі вулиці отримають нове вуличне освітлення. Про це з посиланням на прес-службу Вінницької міської ради повідомляє Depo.Вінниця.

У планах комунальних служб на 2017 рік продовжити впровадження енергозберігаючих технологій при освітленні вулиць. Так, впродовж року більше тисячі світильників збираються оснастити світлодіодними лампами, що дозволяють економити електроенергію.

Вінницькі вулиці засяють новим економнішим світлом - фото 1

Вінницькі вулиці засяють новим економнішим світлом - фото 2

Вінницькі вулиці засяють новим економнішим світлом - фото 3

З минулого року такі світильники з характерним білим світлом вінничани могли побачити уже на десятках вулиць. Загалом, торік встановлено 987 світлодіодних світильників. Велика частина з них – на приєднаних територіях: по Барському шосе встановлено 121 ліхтар, по вулиці Данила Нечая – 170, по Хмельницькому шосе – 51, по вулиці Святошинська –103. Також освітлення з’явилось по вул. Святошинській,1,2, на провулку  Святошинському та вулицях Зоряній, Затишній, Помаранчевій, Щасливій, Веселковій, Місячній, Абрикосовій тощо. Також минулого року зроблено додаткове освітлення біля шкіл №26, №25, №13. Встановлено світильники у Лісопарку на алеї до нового дитячо-спортивного мультикомплексу, нове освітлення побудовано на ділянках вулиць Космонавтів, Порика, Київська та Немирівського шосе.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Вінниця

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme