В Ужгороді стартувала унікальна школа для студентів-медиків

Студенти вивчатимуть звичну для закордоння тему: "Нові виклики у медицині: мікробіом людини, превентивна, прогностична та персоніфікована медицина"

В Ужгороді стартувала унікальна школа дл…

Сьогодні, 20 січня, в Ужгороді, на базі медичного факультету УжНУ, стартувала зимова школа для студентів-медиків, головною темою якої є мікробіом людини. Унікальність заходу у тому, що організувати її захотіли самі студенти, а лекції та практичні, які вони матимуть змогу пройти під час школи, навіть не включені до програми навчання у вишах, пише Depo.Закарпаття з посиланням на Заголовок.

В Ужгороді стартувала унікальна школа для студентів-медиків - фото 1

Три дні студенти вивчатимуть нову для України, але звичну для закордоння тему: "Нові виклики у медицині: мікробіом людини, превентивна, прогностична та персоніфікована медицина". Участь у школі беруть 15 студентів-медиків з Ужгорода, Києва та Одеси, які були відібрані на конкурсній основі. Вони мають можливість попрацювати з матеріалами, з якими не стикалися у процесі навчання, та поглибити свої знання з тем, які не включені до класичної програми українських медичних вишів.

В Ужгороді стартувала унікальна школа для студентів-медиків - фото 2

Всі новини Ужгорода та Закарпаття сьогодні читайте на Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme