В Одесі вибирали найкращу ідею створення пам'ятника Героям Небесної Сотні

Також членами засідання було ухвалено положення про журі конкурсу

В Одесі вибирали найкращу ідею створення…

Як передає Depo.Одеса, у прес-службі Одеської обласної ради повідомили, що голова обласної ради взяв участь у засіданні конкурсної комісії на кращу проектну пропозицію спорудження пам’ятника Героям Небесної Сотні в Одеській області.

Конкурс оголошується з метою пошуку кращого концептуального проекту спорудження пам’ятника Героям Небесної Сотні у сквері Героїв Небесної Сотні, перед першим адміністративним будинком Одеської обласної ради за адресою: просп. Шевченка, 4 у місті Одеса з розв’язанням архітектурного та містобудівного завдання, з принципово іншим ідейним наповненням, яке базується на демократичних цінностях, національних інтересах і європейському виборі нашої держави, виборених Майданом та Революцією Гідності у грудні 2013-лютому 2014 років.

В Одесі вибирали найкращу ідею створення пам'ятника Героям Небесної Сотні - фото 1

Також членами засідання було ухвалено положення про журі конкурсу.

Члени комісії дійшли висновку продовжити термін проведення конкурсу та запросити до участі у конкурсі окремих фахівців, авторські колективи в галузі архітектури, скульптури, дизайну, образотворчого мистецтва, які на день його оголошення здобули освіту за відповідними спеціальностями, студенти профільних навчальних закладів Одеської області та інших регіонів України.

Всі новини Одеси читайте на Depo.Одеса

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme