Умовну пожежу гасили в одній з казарм артелеристів на Тернопільщині

Військові з рятувальниками Тернопільщини провели спільні навчання

Умовну пожежу гасили в одній з казарм ар…

З початку нового навчального року у військовій частині п/п В 1428 проводяться заняття, повідомляє Depo.Хмельницький з посиланням на допис артилеристів в ФБ.

Умовну пожежу гасили в одній з казарм артелеристів на Тернопільщині - фото 1

Цього разу були пожежно-тактичні навчання за участю військовослужбовців артбригади, місцевих пожежників та представників з оперативного командування "Захід". Мета цих навчань - перевірити реальність плану пожежної безпеки в розрахунку сил і засобів, які залучаються для гасіння умовної пожежі у військовій частині, зокрема в казармі.

Умовну пожежу гасили в одній з казарм артелеристів на Тернопільщині - фото 2

"Тренувати особовий склад - це одне із пріоритетних завдань для пожежного взводу артилерійської бригади. Потрібно щоразу взаємодіяти у спільній роботі з підрозділом Тернопільського МВ УДСНС України у Тернопільській області, обмінюватись досвідом та удосконалювати вже здобуті навички", - підсумував начальник служби пожежної безпеки управління ОК "Захід" підполковник Василь Багров.

Умовну пожежу гасили в одній з казарм артелеристів на Тернопільщині - фото 3

Рятувальники та військові продемонстрували вміння діяти під час ліквідації пожежі та вчасно реагувати у надзвичайних ситуаціях техногенного та природного характеру на території Тернополя.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Тернопіль

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme