У Вашингтоні розпочинається інавгурація Трампа (ФОТО, ТРАНСЛЯЦІЯ)

У Вашингтоні розпочинаються інавгураційні заходи

Як повідомляє Depo.ua, перед церемонією інавгурації обраний президент США Дональд Трамп разом з дружиною Меланією прибув на молебен до  церкви Святого Іоанна, розташованої навпроти Білого дому. 

Після цього вони вирушать до Білого дому, де спочатку відбудеться оголошення гостей та чаювання, а потім офіційна частина складання присяги Трампом, яка запланована на 11:30 за місцевим часом (18:30 за Києвом) у районі західного фасаду Капітолію.

Після приведення Трампа до присяги від Капітолію до Білого Дому пройде традиційний парад. У ньому візьмуть участь близько 8 тис. людей із 40 організацій, в тому числі середніх шкіл, університетських оркестрів, груп ветеранів, служб швидкого реагування.

Ввечері (о 01:00 21 січня за Києвом) відбудеться святковий бал, а вранці – молитовний сніданок у Національному соборі США. Туди запрошені декілька тисяч представників релігій, а також політична та ділова еліта США

У Вашингтоні розпочинається інавгурація Трампа (ФОТО, ТРАНСЛЯЦІЯ) - фото 1

У Вашингтоні розпочинається інавгурація Трампа (ФОТО, ТРАНСЛЯЦІЯ) - фото 2

У Вашингтоні розпочинається інавгурація Трампа (ФОТО, ТРАНСЛЯЦІЯ) - фото 3

Нагадаємо, інавгурація обраного президента США Дональда Трампа відбудеться сьогодні, 20 січня. Трамп складе присягу на двох Бібліях: Лінкольна та дитячій.

Бойкот інавгурації Трампа оголосили 62 конгресмени.

Крім того, сьогодні у центрі Вашингтона сталися сутички між групою протестувальників, які виступають проти президентства Трампа, та поліцією.

Зазначимо, що хвиля невдоволення обраним президентом США почалася після того, як він розкритикував відомого захисника цивільних прав, конгресмена Джона Льюїса.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme