На Росії збираються "оживити" Липецьку фабрику Roshen

Кондитерська фабрика Roshen, рішення про закриття якої ухвалила українська група, може бути перезапущена новими інвесторами

Про це заявив губернатор Липецької області Олег Корольов, передає Depo.ua з посиланням на RNS.

Він підкреслив, що у російських та іноземних інвесторів є інтерес до фабрики. "Звичайно (можливий перезапуск, - ред.). Фабрика-то жива. Якщо дійде до того, до чого має дійти - до продажу, нові інвестори запустять протягом двох хвилин", - зазначив Корольов.

Губернатор додав, що структури українського президента Петра Порошенка, поки остаточно не вирішили, чи продавати актив.

"Інтересантів вистачає, і дуже приємно це усвідомлювати. І наші російські, і неросійські. Інтерес є. Так що, як тільки Порошенко остаточно прийме рішення про продаж, все піде нормально. Переживемо", - резюмував глава регіону.

 Нагадаємо, сьогодні українська корпорація Roshen оголосила про закриття кондитерської фабрики в Липецькій області через економічні та політичні причини.

Зокрема, цьому посприяв арешт майна Липецької кондитерської фабрики, накладений слідчим комітетом Росії в рамках порушеного кримінального провадження, який зробив продаж фабрики неможливим.

Президент Петро Порошенко почав реструктуризацію своїх активів Roshen і у січні 2016 року заявив, що передав свою частку компанії у незалежний "сліпий" траст під управлінням іноземного банку.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme