У Миколаєві жінка випадково натрапила на Mitsubishi, який в неї викрали на Донеччині

Машину відібрали три роки тому на Донбасі: новий "власник" запевняв, що купив її торік в Одесі

У Миколаєві жінка випадково натрапила на…

Оперативники вилучили у миколаївця викрадений автомобіль, який, за збігом обставин, він хотів продати власниці, в якої викрали його на Донеччині. Про це Depo.Миколаїв повідомили в прес-службі поліції області.

Оголошення про продаж свого Mitsubishi-Lancer потерпіла знайшла випадково в інтернеті. Без машини жінка залишилася у 2014 році на Донеччині. Тоді озброєна група людей, обличчя яких були закриті масками, відібрала у неї автомобіль та інше майно просто на дорозі.

У Миколаєві жінка випадково натрапила на Mitsubishi, який в неї викрали на Донеччині

Побачивши оголошення про продаж зазначеного автомобіля і, попередньо домовившись із продавцем, 46-річна мешканка Донецької області прибула на зустріч у Миколаїв та переконалась у тому, що це дійсно її власність, відібрана три роки тому. Потерпіла одразу зателефонувала на "102", а продавець, побачивши такий поворот подій, сів за кермо та поїхав.

У Миколаєві жінка випадково натрапила на Mitsubishi, який в неї викрали на Донеччині

Наздогнали 29-річного водія працівники управління карного розшуку та відділу боротьби зі злочинами, пов'язаними з торгівлею людьми, які проводили розшукові заходи неподалік та швидко відреагували на отримане повідомлення. Водій пояснив правоохоронцям, що нібито придбав Mitsubishi-Lancer у жовтні 2016 року в Одесі у третьої особи за довіреністю та був упевнений, що з документами усе гаразд. При цьому пояснити свою спробу втечі після з'ясування, що він спілкується із реальним власником автоу, він так і не зміг.

Слідчі Заводського відділу поліції розслідують кримінальне провадження, розпочате за ознаками ч.3 ст.289 КК України "Незаконне заволодіння транспортним засобом", що карається позбавленням волі на строк від семи до дванадцяти років з конфіскацією майна або без такої. Правоохоронці вилучили спірне авто та встановлють обставини викрадення та особи, причетні до злочину.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Миколаїв

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme