У Миколаєві впіймали "гастролерку" з Чернігова, яка "обчищала" квартири по всій країні

Дівчина знімала квартиру на добу на виносила майно: інформацію про всі злочини вона конспектувала в зошиті

У Миколаєві впіймали "гастролерку" з Чер…

У Миколаєві поліцейські затримали злодійку, яка вчиняла крадіжки з орендованих нею квартир на території кількох областей України. Дівчина виявилася жителькою Чернігова. Про це Depo.Миколаїв повідомили в прес-службі поліції.

До поліції Центрального району Миколаєва надійшло повідомлення від 46-річного приватного підприємця про те, що він викрив злодійку. Як з'ясувалось, чоловік уклав угоду з 18-річною мешканкою Чернігіва про оренду квартири на одну добу. Квартирантка чомусь не вселяла довіри власнику, тому він вирішив почекати біля під'їзду. Вже за декілька хвилин злодійка викликала таксі та виносила з його квартири телевізор.

Крім того, дівчина приготувала "на винос" ще мікрохвильову піч та DVD-програвач.
Зі слів заступника начальника ГУНП в Миколаївській області підполковника поліції Івана Вигівського стало відомо, що крадійка "гастролювала" по багатьох районах Миколаївщини та іншим областям України, діючи за аналогічною схемою.

Зловмисниця "конспектувала" злочинні "подвиги" у зошит, зазначаючи місто, у якому скоїла крадіжку, адресу та перелік майна, чим значно полегшила роботу правоохоронців, які зараз підраховують усі її кримінальні правопорушення. Злодійка затримана у порядку ст.208 КПК України. Їй оголошено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч.2 ст.185 КК України "Крадіжка", що карається арештом на строк від трьох до шести місяців, або обмеженням волі на строк до п'яти років, або позбавленням волі на той самий строк. Вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу. Тривають слідчі заходи.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Миколаїв

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme