У Філатова розповіли про неможливість перемогти бурульки у Дніпрі

Заступник мера Дніпра розповів, чому у місті неможливо знищити бурульки

У Філатова розповіли про неможливість пе…

У Дніпрі неможливо знищити бурульки через нестачу робочих рук і несвідомість городян, - передає Depo.Дніпро з посиланням на "Фейсбук" заступника міського голови Михайла Лисенка.

"Це проблема не тільки Дніпра, а всіх без винятку сучасних міст усього світу де є мінусова температура. У розвинених країнах для цієї мети використовуються антикригові системи, які складаються з прокладених мідних проводів на крапельниках дахів і у водостічних системах, - зазначив він. - Це досить дороге в плані собівартості монтажу і витрат на електроенергію задоволення. Плюс як наші жителі ставляться до мідних кабелів у ліфтах думаю всім нам відомо. Виходячи з цього, ми вимагаємо установки таких систем тільки при будівництві нових багатоквартирних та адміністративних будівель".

За його словами, створених для боротьби з бурульками підрозділів не вистачає для усунення цієї проблеми.

"У Дніпрі близько 7 тис. багатоповерхових будинків, і при наявності у всіх служб міста 15 автовишок збити всі бурульки не реально. Оскільки у служб є ще робота яку вони на цих вежах мають ще виконувати. Нами сформовано поки 5 бригад з автовишкою, які в цьому сезоні займаються цією проблемою. Заявки приймають "Жилсервіс", моя приймальня, ну і я в повідомленнях", - написав він.

Як раніше передавав Depo.Дніпро, у центрі Дніпра з дахів і кондиціонерів звисає льодова загроза, а бурулька проломила голову чоловікові.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Дніпро

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme