Трампа привітали під посольством США в Києві (ВІДЕО, ФОТО)

Поблизу Посольства США в Києві відбулася церемонія привітання новообраного президента США Дональда Трампа зі вступом на посаду

Трампа привітали під посольством США в К…

Найважливіше, про що просили українці, долучити представника сполучених штатів до переговорної групи в Мінську, передає Depo.ua.

Вони вважають, що Трамп краще за свого попередника зможе відстоювати інтереси України у світі.  Активісти принесли відповідний лист.  Однак у посольстві поки що не відповіли мітингувальникам.

Вони розійшлися, залишивши перед посольством хліб та сіль, повідомляє NewsOne.

Водночас цю акцію знімали й російські пропагандисти з Федерального агентства новин, котрі в свою чергу позловтішалися з того, що під час предвиборчої капанії в США в Україні неоднозначно називали Трампа. 

Трампа привітали під посольством США в Києві (ВІДЕО, ФОТО) - фото 1

Трампа привітали під посольством США в Києві (ВІДЕО, ФОТО) - фото 2

Нагадаємо, інавгурація обраного президента США Дональда Трампа відбудеться сьогодні, о 19:00 за Києвом. Він складе присягу на двох Бібліях: Лінкольна та дитячій.

Бойкот церемонії оголосили 62 конгресмени.

Крім того, сьогодні у центрі Вашингтона сталися сутички між групою протестувальників, які виступають проти президентства Трампа, та поліцією.

Хвиля невдоволення обраним президентом США почалася після того, як він розкритикував відомого захисника цивільних прав, конгресмена Джона Льюїса.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme