Трамп стане "Магнатом" на час президентства

У США секретна служба буде використовувати для Трампа псевдонім "Магнат"(Mogul) для забезпечення його безпеки

Про передає Depo.ua з посиланням на "Інтерфакс-Україна".

"Секретна служба США, що забезпечує безпеку президента та першої сім'ї, присвоює йому і її членам псевдоніми. Звичайно всі вони починаються з однієї і тієї ж букви. Трампу надли псевдонім Mogul ("Магнат"), першій леді Меланії Трамп - Muse ("Муза"), а його доньці Іванці - Marvel ("Диво")", - йдеться у повідомленні.

Крім цього, після інавгурації Трамп стане другим президентом США після Рональда Рейгана, в честь якого була відкрита зірка на Голлівудській алеї слави в Лос-Анджелесі. У 2007 році він удостоївся цієї честі за успішну роботу продюсера та ведучого телевізійного реаліті-шоу "Кандидат".

Багато років тому, розповідає сайт, майбутній президент сказав, що не любить рукостискань, так як "схиблений на чистоті". Проте в ході виборчої кампанії він без зусиль подолав цю неприязнь.

"Я політик. Можете собі уявити, що станеться, якщо я скажу, що відмовляюся потиснути комусь руку?" - сказав Трамп.

За оцінками, за рік президент США обмінюються рукостисканнями близько 65 тис. разів.

Нагадаємо, інавгурація обраного президента США Дональда Трампа відбудеться сьогодні, 20 січня. Трамп складе присягу на двох Бібліях: Лінкольна та дитячій.

Сьогодні у центрі Вашингтона сталися сутички між групою протестувальників, які виступають проти президентства Трампа, та поліцією.

Бойкот інавгурації Трампа оголосили 62 конгресмени.

Зазначимо, що хвиля невдоволення обраним президентом США почалася після того, як він розкритикував відомого захисника цивільних прав, конгресмена Джона Льюїса.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme