ТОП-10 швидких варіантів смачного сніданку

Щоб приготувати смачний та корисний сніданок не потрібно поратися біля плити весь ранок

Нагодувати себе зранку можна швидко і смачно, пише Depo.Закарпаття з посиланням на "Еспресо".

Вівсяна каша з ожиною, яблуками та корицею

ТОП-10 швидких варіантів смачного сніданку - фото 1

Каша містить необхідні нашому організму вітаміни: вуглеводи, антиоксиданти, амінокислоти, фосфор, калій, протеїн, клітковину та багато інших. Британські вчені стверджують, що регулярне вживання вівсянки зробить нас розумнішими.

Італійська брускетта

ТОП-10 швидких варіантів смачного сніданку - фото 2

Це найзнаменитіша закуска Італії, майже завжди передує головній страві. Залежно від регіону, брускетти прикрашають шинкою, помідорами, грибами, моцарелою і оливками, пармезаном і т.д. Проте, можна і класично: помідор, сир фета і базилік.

Смузі

ТОП-10 швидких варіантів смачного сніданку - фото 3

Коктейль містить багато вітамінів і антиоксидантів, які дають велику кількість енергії, простий у приготуванні: необхідно змішати фрукти, йогурт, сік або молоко. Експериментувати з різними поєднаннями фруктів можна до нескінченності, але можна зупинитися і на перевіреній комбінації - банан і полуниця.

Омлет з моцарелою і помідорами

ТОП-10 швидких варіантів смачного сніданку - фото 4

Омлет, який ми рекомендуємо вам на сніданок - з моцарелою і помідорами - це яєчна версія знаменитого салату капрезе і неаполітанської піци. Ідеальна страва для початку насиченого трудовго дня.

Млинці з чорницею

ТОП-10 швидких варіантів смачного сніданку - фото 5

Проста і універсальна страва зі списку кращих рецептів здорового сніданку. Замість чорниці можна використовувати банан, яблука, інжир, варення або згущене молоко. Фанатам кориці можна додати пару ложок.

Французькі тости з яблуками (pain perdu)

ТОП-10 швидких варіантів смачного сніданку - фото 6

Купити круасанів в найближчій булочної може кожен, а приготувати вишуканий яблучний тост - ініціатива для справжніх шанувальників французької кухні. Яблука, мускатний горіх, кориця і кава - поєднання, заради якого можна прокинутися раніше.

Американські панкейкі

ТОП-10 швидких варіантів смачного сніданку - фото 7

Панкейкі - найзнаменитіший американський сніданок, який в різних варіаціях подають майже в будь-якому кафе США. В перекладі означає просто - тістечко в сковороді (pun-сковорода, cake-тістечко).

Фрітатта з броколлі

ТОП-10 швидких варіантів смачного сніданку - фото 8

Це такий різновид французького омлету, але на італійський манер. Найчастіше фрітатту готують з начинками з сиру, м'яса, зелені і овочів, але ми обмежимося тільки овочами.

Яблучний сендвіч з арахісовим маслом

ТОП-10 швидких варіантів смачного сніданку - фото 9

Найшвидший і найпростіший рецепт у списку. Ніяких вуглеводів, глютену і продуктів тваринного походження. Просто фрукти, арахісове масло і горіхи. Відмінний варіант для тих, хто спізнюється на роботу.

Тамаго Каке гохан (рис з сирим яйцем)

ТОП-10 швидких варіантів смачного сніданку - фото 10

Тамаго Каке гохан - популярний і дуже простий японський сніданок, що складається з вареного рису з сирим яйцем і соєвим соусом. Коротка назва страви - "ТКГ".

Всі новини Ужгорода та Закарпаття сьогодні читайте на Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme