Тимчук: "Путінський клоун" Медведчук має сісти навпроти слідчого

Народний депутат від "Народного фронту" Дмитро Тимчук вважає, що Віктор Медведчук має сісти навпроти слідчого, а не представляти України на Мінським переговорах

Про це він написав на своїй сторінці у соцмережі Facebook, передає Depo.ua.

"Здається, давно пора почути відповідь, хто засунув путінського клоуна В.Медведчука в Мінську групу, і що він там взагалі робить. Точніше, що він там робить і за чиєю вказівкою - якраз зрозуміло, незрозуміло, чому він у своїй бурхливій діяльності представляє Україну, а не Росію", - заявив Тимчук.

Керівник "Інформаційного спротиву" зазначає, що в останній заяві Медвечук повідомив, що адміністрація Обами підтримувала Києву невиконанням Мінських угод

"Тобто, на думку Медведчука, це українці постійно зривають Мінські угоди; це вони (самі у себе) захопили Дебальцевський плацдарм через 3 дні після їх підписання; це вони клали, пардон, з приладом на переговори і домовленості про обмін полоненими; це вони тягають з Росії терикони зброї і боєприпасів для постійних обстрілів (себе)?

Те, що у Києва немає політичної волі посадити Медведчука замість тристоронньої контактної групи туди, де йому саме місце (тобто навпаки слідчого) - це півбіди. Біда в тому, що цей пан офіційно уповноважений представляти Україну в Мінську. Коли з двох сторін сидять кремлівські шістки, а Путін вже жити не може без української крові, переговори про "мирне врегулювання" можна вести нескінченно", - пояснив Тимчук.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme