Спецслужби США перевіряють зв'язок радників Трампа з Росією, - New York Times

Спецслужби США почали аналіз перехоплених переговорів і фінансових операцій в рамках розслідування зв'язків соратників обраного президента США Дональда Трампа з Росією

Про це повідомили  джерела, передає Depo.ua з посиланням на New York Times.

Зокрема, розслідування ведеться відносно колишнього глави передвиборного штабу Трампа Пола Манафорта.

За словами одного з джерел, Манафорт працював з Україною і Росією. Деякі з його контактів перебували під наглядом Агентства національної безпеки через підозри у зв'язках з ФСБ.

Також вивчаються двоє інших соратників Трампа - бізнесмен і колишній радник із зовнішньої політики Картер Пейдж і співробітник апарату Республіканської партії Роджер Стоун.

При цьому невідомо, хто з російських чиновників фігурує в розслідуванні і які саме переговори привернули увагу спецслужб.

У свою чергу Манафорт назвав припущення про свої зв'язки з російською владою "брудними трюками Демократичної партії і повної фальшивкою".

Пол Манафорт покинув пост глави виборчого штабу Трампа в серпні 2016 року. Його звинувачували у зв'язках з українським керівництвом у часи правління президента Віктора Януковича. За даними ЗМІ, він нібито отримав від партії Януковича $12,7 млн.

Республіканець Трамп за підсумками виборів 8 листопада 2016 року став 45-м президентом США.

Він прийме присягу і вступить на посаду президента 20 січня.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme