Служба безпеки України нагадує: "На тебе чекають вдома"

Вже понад двох сотень громадян, які добровільно відмовилися від участі у незаконних збройних формуваннях на Сході, повернулись додому

Служба безпеки України нагадує: "На тебе…

Програма поширюється на осіб, які добровільно відмовилися від участі в діяльності терористичних груп, не брали участі у вбивствах, тортурах, зґвалтуваннях, нападах на підприємства, установи, організації та інших тяжких злочинах; щиро готові сприяти в розкритті злочинів, вчинених у зв'язку із створенням або діяльністю такої групи чи формування, та припиненні їх діяльності  повідомляє Depo.Хмельницький.

Підстави для звільнення від кримінальної відповідальності таких осіб передбачені статтями Кримінального кодексу України. Для того,щоб стати учасником програми, необхідно звернутись до співробітників СБ України безпосередньо або через родичів, знайомих за допомогою одного із доступних засобів зв'язку.

 Якщо особа перебуває на непідконтрольній Україні території, в тому числі на території Росії, в інтересах її безпеки потрібно використовувати електронну пошту doroga.mira.sbu@gmail.com або можливість безпосередньо звернутися в СБ України через людину, якій особа довіряє на підконтрольній Україні території. 

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Хмельницький

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme