Пункти пропуску: у Мар`їнці традиційний "аншлаг", "Оленівка" перекрита через обстріл

На пунктах пропуску по лінії розмежування на Донбасі повідомляють про найбільшу кількість людей на Мар`їнці

Про це пише Depo.Донбас з посиланням на прес-службу Державної прикордонної служби.

Повідомляється, що за минулу добу лінію розмежування через контрольні пункти в'їзду-виїзду в районі проведення АТО перетнули 19,6 тисячі осіб та 3,3 тисячі транспортних засобів. 

"Сьогодні вранці 20 січня у КПВВ "Майорськ" на в'їзд і виїзд знаходилося 70/100 автомобілів. "Мар'їнка" - 200/150, "Новотроїцьке" - 30/70, "Гнутове" - 120/30", -йдеться у повідомленні.

Крім того, спостерігачі громадської організації Фундація.101 повідомляють, що на пункті пропуску "Новотроїцьке" станом на 10-ту ранку фіксувався великий наплив пасажирів і транспорту.

Пункти пропуску: у Мар`їнці традиційний "аншлаг", "Оленівка" перекрита через обстріл - фото 1

"Більший наплив пасажирів і транспорту фіксують з непідконтрольної території - до 30 автівок і понад 60 піших. З протилежного напрямку наразі пройшли контроль 20 людей і поки більше нікого немає. Машин зібралося до 9 штук", - йдеться у повідомленні.

У соцмережах дописувачі повідомляють, що з боку "ДНР" бойовики призупиняли пропуск через блокпост "Оленівка" через обстріл.

Як повідомлялося раніше, на окупованій території Донеччини бойовики заявили про обстріл блокпосту, що розташований неподалік окупованої "Оленівки", який стався о 7:30 ранку. За їхніми даними внаслідок обстрілу поранення отримала одна з пасажирок рейсового автобусу, яка наразі шпиталізована до лікарні у Донецьку.

Повідомляють, що вона має осколкові поранення м`яких тканей стегна і наразі її стан оцінюють як середньої важкості.

Всі новини Донбасу сьогодні читайте на Depo.Донбас

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme