Новітній есмінець ВМС Великобританії зайде в порт Одеси (ФОТО; ВІДЕО)

Іноземну делегацію з Великобританії зустрів Міністр оборони України генерал армії України Степан Полторак

Новітній есмінець ВМС Великобританії зай…

Як передає Depo.Одеса з посиланням на "5 канал", сьогодні, 20 січня, у Києві відбулася зустріч міністра оборони України Степана Полторака та державного секретаря Великої Британії з питань оборони Майкла Феллона, в ході якої Феллон повідомив, що порту Одеси зайде есмінець ВМС Великобританії останньої розробки класу 45

"Ми обговорили збільшення і розширення співпраці між військово-морськими силами наших Збройних сил. Мова йде про обмін візитами вищого військового командування в межах військово-морських сил. Також хотілося би оголосити, що протягом цього року очікується на офіційний захід до Одеси нашого есмінця. Це остання розробка есмінця класу 45", - розповів Феллон під час спільного з Полтораком звернення до представників ЗМІ після зустрічі.

Новітній есмінець ВМС Великобританії зайде в порт Одеси (ФОТО; ВІДЕО) - фото 1

"Я хотів би відмітити, що це буде перший за останні 10 років офіційний захід до порту корабля Великої Британії. Що стосується нашого співробітництва, то сьогодні ми обговорили подальше залучення Великої Британії до спеціальної групи радників. Крім того, обговорили практичні напрямки роботи цієї групи радників, можливість співпраці у сфері кіберзахисту та військової розвідки", – додав він.

Всі новини Одеси читайте на Depo.Одеса

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme