NewsOne покаже інавгурацію Трампа

Ключова подія у США. Інавгурація 45-го Президента Дональда Трампа. Три дні святкувань. 72 години прямих ефірів по усьому світу

Почути, як усе відбувається, з перших вуст можна на NewsOne. Кореспонденти каналу уже на місці події. Вони розкажуть хто, чому і навіщо приїхав привітати Трампа. А ще, скільки коштуватиме інавгурація мільярдера і чому українська еліта відклала усі свої справи заради американської церемонії.

 Великий телемарафон на телеканалі стартує сьогодні, 20 січня. В проекті візьмуть участь Олег Волошин, Надія Сасс, відомі політики та експерти-міжнародники і, безумовно, сам Дональд Трамп. 

На NewsOne - усі нюанси міжнародної події наживо. 

Нагадаємо, NewsOne єдиний український телеканал, який активно висвітлював з самого центру подій весь хід передвиборної президентської гонки в США. Тепер, в ці історичні для Америки і всього світу дні, NewsOne традиційно продовжить оперативно інформувати своїх глядачів.

Дональд Трамп виступить зі зверненням до країни. Після цього відбудеться парад по Пенсільванія-авеню від Конгресу до Білого дому. Під час інавгурації Трампа очікують безпрецедентні заворушення. Спецслужби США і поліція американської столиці вважають, що гарантування безпеки під час церемонії інавгурації Дональда Трампа в Вашингтоні може стати найскладнішою подібною операцією в сучасній історії.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme