На Сумщині двоє чоловіків знайшли пістолет ТТ просто посеред дороги

Мешканці Білопілля здали до поліції споряджений бойовий пістолет

На Сумщині двоє чоловіків знайшли пістол…

До чергової частини Білопільського відділу поліції надійшов телефонний дзвінок від 25-річного місцевого жителя, який повідомив про знайдений в місті, на дорозі, пістолет, пише Depo.Суми з посиланням на відділ комунікації поліції сумської області.

На місце події негайно прибула слідчо-оперативна група Білопільського відділу поліції. Заявник виявився водієм автівки. І він, і пасажир легковика розповіли поліцейським, що, їдучий у своїх справах, помітили на освітленій ділянці дороги річ, яка їм обом здалась дуже схожою на пістолет. Чоловіки вийшли з автомобіля та підійшли до знахідки, аби її розгледіти. На дорозі й справді лежав пістолет із слідами протектора від автомобіля, який, імовірно, переїхав пістолет трохи раніше. Поліцейські оглянули місце знахідки та навколишню територію. Вилучений пістолет марки "Тульський Токарєв" виявився споряджений магазином, в якому перебували вісім патронів.

Наразі істолет направлений на комплексне дослідження до експертно-криміналістичного центру, а за фактом її виявлення відкрили кримінальне провадження за ст. 263 Кримінального кодексу України "Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими пристроями". Поліцейські з’ясовують шляхи походження вогнепальної зброї та встановлюють її власника.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Суми

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme