На Росії водій прострелив ногу пасажиру під час уперечки про вартість поїздки

Поліцейські Санкт-Петербурга проводять дослідчу перевірку за фактом поранення бізнесмена, в якого вистрілили з пневматичної зброї

За попередньою версією, потерпілого розстріляв підвозив його водій. Він був незадоволений тим, що його послугу оцінили занадто дешево, передає Depo.ua з посиланням на офіційний сайт ГУ МВС Петербурга.

В результаті конфлікту вогнепальне поранення стопи отримав 47-річний чоловік, який працює генеральним директором в комерційній фірмі. Постраждалого госпіталізували. Встановивши характер травми, медики направили телефонограму в поліцію.

Як пояснив потерпілий, 18 січня близько 17:30 біля будинку N143 на Приморському шосе він зловив попутку, імовірно марки Daewoo Nexia. В дорозі між пасажиром і водієм стався конфлікт через вартість і якості послуги.

Пасажир збирався їхати на проспект Сутички, але водій повіз його в сторону Ольгино, вибравши не найкоротший шлях. Коли машина доїхала до Кронштадта, сварка досягла такого напруження, що шофер вирішив висадити свого пасажира.

"Тоді водій зупинив автомобіль, змусив пасажира вийти і, діставши з-за пояса пістолет, вистрілив йому в стопу і зник. Потерпілий самостійно добрався до медичної установи", - пояснили в поліції.

У пораненого діагностовано перелом лівої стопи. Його стан оцінюється як задовільний.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme