На Росії у будинку знайшли 18 тіл тварин

Офіційний представник прокуратури Свердловської області Марина Канатова повідомила, що наглядове відомство з'ясовує, як тіла тварини, які були знайдені в одному з будинків Єкатеринбурга, могли туди потрапити

Про це передає Depo.ua з посиланням на "РИА Новости".

Представник міського управління МВС Ірина Бучельнікова повідомила, що поліція в Єкатеринбурзі проводить дослідчу перевірку за фактом виявлення в одному з будинків міста 18 тіл тварин.

"Прокуратура Чкаловського району Єкатеринбурга проводить перевірку в зв'язку з жорстоким поводженням з тваринами. Це факт виявлення трупів у приватному будинку по вулиці Уктусскіх. Прокуратура з'ясовує, яким чином тварини виявилися в цьому будинку, чи передавали цю дівчину за винагороду тварин на так зване пересмикування, або вона якимось іншим способом мала доступ до тварин через різні соцмережі і так далі ", - сказала співрозмовниця агентства.

Вона додала, що також прокуратура з'ясовує, яким чином годували тварин, чи надавалася їм ветеринарна допомога.

"Будемо вживати заходів, аж до дачі кримінально-правової оцінки за фактом жорстокого поводження з тваринами. У нас кримінальне законодавство має статтю, за яку передбачено, в тому числі, позбавлення волі", - зазначила Канатова.

У поліції повідомляли, що надійшла заява від представника одного з зоозахисних фондів щодо добровільного волонтера за фактом її жорстокого поводження з тваринами в будинку на вулиці Уктусских, де вона тримає нібито на перетримці тварин. У будинку були виявлені тіла 14 собак і чотирьох кішок.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme