На Росії пристав спокусила боржника, щоб забрати його автомобіль

Співробітниця служби судових приставів спокусила жителя міста Нижня Тура Свердловської області, за яким значилося 200 тис рублів боргу за кредитами, щоб вилучити його автомобіль

Про це передає Depo.ua з посиланням на ruposters.

Дівчина з фейкового аккаунта поставила "лайки" на фотографії боржника в соцмережі "ВКонтакте". Молодій людині сподобалася ця красива брюнетка, і він зав'язав з нею спілкування.

"Перевтілення, нехай навіть і віртуальне мені було в новинку. Але тут раптом найшло натхнення. Загалом, я, а точніше моє альтер-его, вирішило "подружитися" з Кирилом в соціальних мережах.

Я завела у "Вконтакте" вигадану сторінку. Фотографію взяла з Інтернету. Просто набрала в пошуковику "23-річна красуня", і вибрала личко симпатичніше. 19-річним хлопцям адже подобаються дівчата старші", - поділилася співробітниця правоохоронних органів.

Спілкування відбувалося навіть у неробочий час. Вони обговорювали фільми, клуби, хобі, нічні вулиці.

"Він насправді дуже кумедний", - зізналася пристав.

Через тиждень співрозмовники зійшлися на темі автомобілів, зокрема, хлопець розповідав, як його ВАЗ-2112 розганяється немов гоночний автомобіль.

"І тут я розповіла Кирилу, що недавно здала на права, але своїм автомобілем поки не обзавелася. А покататися дуже хочеться. Після цього Григор'єв запропонував мені покататися за кермом його "Лади". Зрозуміло, я прийняла пропозицію", - додала співробітниця ФССП.

Однак на побачення замість 23-річної Ані прийшла Олена Віталіївна в формі і в компанії трьох чоловіків-колег. Правоохоронці заарештували транспортний засіб в рахунок боргу.

"У когось чудово виходить пекти хліб, хтось шиє красиві сукні. А моє покликання - повертати борги. Жодного разу ще в моїй практиці не було такого, щоб я не виконала рішення суду", - прокоментувала свої дії Олена.

Після цієї історії боржник пішов з соціальних мереж.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme