На Росії пара до смерті забила інваліда в під'їзді

Молоді красноярці забили до смерті інваліда другої групи, вирішивши, що він наркоман

Про це передає Depo.ua з посиланням на Слідчий комітет.

19 квітня 2016 року п'яна 23-річна дівчина вийшла вночі покурити на сходову площадку.

"У цей час з першого на другий поверх піднявся чоловік, який проживав в цьому ж будинку, який перебуває в тверезому стані, який є інвалідом 2 групи, що страждає легкою розумовою відсталістю та часткової паралізацією правої сторони тіла", - пишуть в СК.

Дівчині здалося, що порушення координації інваліда викликано його наркотичним сп'янінням, і вона вдарила його ногою "в область тіла". Чоловік покотився вниз по сходах. Однак дівчина не зупинилася, підбігла до нього, почала ображати і бити його руками по голові та обличчю.

"У цей час в під'їзд вийшов її 24-річний приятель, який побачив побиття, спустився на сходову площадку між першим і другим поверхом, і безпричинно штовхнув потерпілого, який впав на сходовий майданчик першого поверху і вдарився потиличної областю голови об бетонну підлогу".

Отримані травми для інваліда виявилися смертельними.

В даний момент кримінальну справу за статтями "умисне заподіяння тяжкої шкоди здоров'ю, небезпечного для життя" і "навмисне заподіяння тяжкої шкоди здоров'ю і призвело з необережності смерть потерпілого" передано до суду для розгляду по суті.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme